Vrachtinformatie

Hoe verzendkosten worden berekend

Verzendkosten worden aan alle bestellingen toegevoegd. De totale verzendkosten worden berekend in verband met de bestelling die wordt gefactureerd.

Het basisverzendtarief bedraagt momenteel vanaf € 4,99 incl. btw voor 1 zending met 1 pakket. Voor elk extra pakket geldt een toeslag van € 4,99 incl. btw.

Gratis levering voor bestellingen boven € 50,- (incl. btw) voor pakketzendingen.

Dustin verzendt/leveren geen pallet zendingen aan particuliere klanten.

Voor gedeeltelijke leveringen wordt € 4,99 incl. btw per zending, en voor elk extra pakket geldt een toeslag van € 4,99 incl. btw., Er worden extra verzendkosten in rekening gebracht voor de aanvullende producten die op een later tijdstip worden verzonden, dat betekent extra verzendkosten per zending en aantal pakketten zal worden gefactureerd voor de openstaande producten op het moment dat ze worden verzonden.

LET OP! Alle leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland en Bestellingen kunnen niet worden afgehaald bij Dustin.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden om te laten zien hoe de producten worden verpakt en hoe u het aantal pakketten en dus de verzendkosten per zending kunt inschatten.

Als uw bestelling

Wordt deze geleverd in

Als uw bestelling

Wordt deze geleverd in

1 computer1 zending met 1 pakket
1 computer en 1 beeldscherm1 zending met 2 pakketten
1 computer en 1 software-artikel1 zending met 2 pakketten
1 printer1 zending met 1 pakket
1 printer en 1 printerkabel1 zending met 2 pakketten
Componenten voor een nieuwe computer, zoals moederbord, processor, harde schijf, grafische kaart, enz.1 zending met 1 pakket
Als u ook een computerhoes voor het bovenstaande bestelt...1 zending met 2 pakketten
...en een beeldscherm1 zending met 3 pakketten

Houd er rekening mee dat Dustin de verpakking van bijvoorbeeld computers of beeldschermen niet openmaakt om bijvoorbeeld software of kabels toe te voegen. Deze worden altijd als een apart pakket verzonden. Wanneer u vragen heeft over het aantal pakketten, kunt u een e-mail sturen naar [email protected] zodat wij u kunnen vertellen hoeveel pakketten er in een mogelijke bestelling zitten.