Verzendinformatie

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn levering?

Bestellingen die vóór 16.30 uur worden geplaatst, worden dezelfde werkdag (met uitzondering van feestdagen) verzonden, zolang de goederen op voorraad zijn en de betaling of kredietcontrole is goedgekeurd. We gebruiken PostNL, en in bepaalde gevallen koeriersbedrijven, voor levering.

Hoe weet ik welke leveringsmethode wordt gebruikt?

Als we de leveringsmethode aanpassen aan het gewicht en de aard van het pakket, kunnen we in sommige gevallen een andere leveringsmethode gebruiken dan de methode die u heeft gekozen bij het plaatsen van uw bestelling. Wanneer uw bestelling is ingepakt, ziet u hieronder de leveringsmethode voor uw bestelling Orderhistorie in uw account.

Volgen met verzendnummer

De e-mail bevat een link met "Uw bestelling is onderweg". De link verwijst je door naar onze transporteur voor informatie over de levering. Elk gegeven tijdsbestek van levering zien online, of via meldingen, is indicatief.

Onze leveringsmethoden (pakketzending)

Levering aan huis

Thuisbezorging vindt meestal plaats op de volgende dag, van maandag tot zaterdag (behalve op feestdagen) tussen 08.00 en 22.00 uur. De levering kan een maximaal gewicht hebben van 31,5 kg en maximale afmetingen van 120 cm x 60 cm x 50 cm per pakket.

De service omvat een bezorgpoging met de mogelijkheid, indien niet thuis, dan kan het bij de buurman bezorgd worden. Wanneer uw pakket bij de buren wordt bezorgd of op de dichtstbijzijnde afhaallocatie , wordt de ontvanger op de hoogte gebracht met een schriftelijke melding in de brievenbus. Als het pakket wordt afgeleverd op de dichtstbijzijnde afhaallocatie/pick-up locatie, dan kan het de volgende dag opgehaald worden

De levering mag een maximumgewicht hebben van 31,5 kg per pakket en maximale afmetingen van 175 cm bij 78 cm bij 58 cm per pakket.

Levering naar een postbus

Als uw afleveradres een postbus is, wordt de verzending over het algemeen de volgende dag op dinsdag tot zaterdag afgeleverd. Levering van uw postbus naar uw huis is niet inbegrepen in deze service. De levering kan een maximum gewicht hebben van 31,5 kg en maximale afmetingen van 120 cm x 60 cm x 50 cm per pakket.

Levering van omvangrijke goederen

Leveringen met grote afmetingen of meer dan 31,5 kg is niet mogelijk

Dustin behoudt zich het recht voor om de verpakking van de zending aan te passen voor de beste mogelijke uitvoering.

Dustin verzendt/leveren geen pallet zendingen aan particuliere klanten.

LET OP! Alle leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland en Bestellingen kunnen niet worden afgehaald bij Dustin.