Verzendinformatie

Veelgestelde vragen

Wanneer ontvang ik mijn levering?

Bestellingen die vóór 16.30 uur worden geplaatst, worden dezelfde werkdag (met uitzondering van feestdagen) verzonden, zolang de goederen op voorraad zijn en de betaling of kredietcontrole is goedgekeurd. We gebruiken PostNL, en in bepaalde gevallen koeriersbedrijven, voor levering.

Hoe weet ik welke leveringsmethode wordt gebruikt?

Als we de leveringsmethode aanpassen aan het gewicht en de aard van het pakket, kunnen we in sommige gevallen een andere leveringsmethode gebruiken dan de methode die u heeft gekozen bij het plaatsen van uw bestelling. Wanneer uw bestelling is ingepakt, ziet u hieronder de leveringsmethode voor uw bestelling Orderhistorie in uw account.

Volgen met verzendnummer

De e-mail bevat een link met "Uw bestelling is onderweg" die u doorverwijst naar PostNL Track & Trace. Elk gegeven tijdsbestek van levering, op PostNL Track & Trace of via meldingen, is indicatief.

Onze leveringsmethoden

Levering aan huis door PostNL

Thuisbezorging vindt meestal plaats op de volgende dag, van maandag tot zaterdag (behalve op feestdagen) tussen 08.00 en 22.00 uur.

De service omvat een bezorgpoging met de mogelijkheid, indien niet thuis, bezorging aan de buren. Wanneer uw pakket bij de buren wordt bezorgd, wordt de ontvanger hiervan schriftelijk de hoogte gesteld.

Als de bezorgpoging niet succesvol is, wordt het pakket de dag erna vanaf 15.00 uur naar de dichtstbijzijnde PostNL-locatie gestuurd om te worden opgehaald. De ontvanger wordt op de hoogte gebracht met een schriftelijke melding in de brievenbus.

De levering mag een maximumgewicht hebben van 31,5 kg per pakket en maximale afmetingen van 175 cm bij 78 cm bij 58 cm per pakket.

Levering naar een PostNL-locatie

Levering naar een PostNL-locatie naar keuze vindt meestal de volgende dag plaats na 15.00 uur. Standaardmeldingen worden per e-mail verzonden. Om de zending op de PostNL-locatie af te halen, zijn 'ID-controle' en 'handtekening voor afhalen' vereist. De levering kan een maximum gewicht hebben van 31,5 kg en maximale afmetingen van 175 cm x 78 cm x 58 cm per pakket.

Levering naar een postbus

Als uw afleveradres een postbus is, wordt de verzending over het algemeen de volgende dag op dinsdag tot zaterdag afgeleverd. Levering van uw postbus naar uw huis is niet inbegrepen in deze service. De levering kan een maximum gewicht hebben van 31,5 kg en maximale afmetingen van 175 cm x 78 cm x 58 cm per pakket.

Levering van omvangrijke goederen (TV's, luidsprekers, enz.) per koerier

Leveringen met grote afmetingen of meer dan 31,5 kg (bijv. TV's groter dan 40") kunnen worden verzonden door de koerier PostNL Express. Dustin behoudt zich het recht voor om de verpakking van de zending aan te passen voor de snelst mogelijke uitvoering. Levering per koerier vindt plaats op werkdagen (met uitzondering van feestdagen) op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur.