Betalingsinformatie

De prijzen op de website van Dustin Home worden in realtime bijgewerkt en zijn inclusief btw. De prijzen worden vermeld in euro's en de verzendkosten worden bij elke bestelling opgeteld, zoals hieronder aangegeven. Dustin Home heeft het recht om de aangeboden prijzen op websites en in andere publicaties zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Tussen Dustin Home en de klant geldt de overeengekomen prijs, tenzij anders is overeengekomen.

Er worden geen producten verkocht aan minderjarigen of klanten onder de 18 jaar. Levering vinden alleen plaats binnen Nederland.

Bestellen

Als je een bestelling plaatst, ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail. De ontvangstbevestiging bevat informatie over de inhoud van de bestelling. Als de bestelling uit het magazijn van Dustin is verzonden, ontvang je als klant per e-mail bericht dat de bestelling onderweg en ook de factuur.

In geval van overduidelijke fouten, zoals een verkeerde voorstelling van zaken of dergelijke, met betrekking tot de prijs of productinformatie, in de ontvangstbevestiging of op de factuur, heeft Dustin Home het recht de prijs of informatie te corrigeren. Hierna worden een nieuwe ontvangstbevestiging en factuur verstuurd. De klant heeft het recht om zijn bestelling kosteloos te annuleren als deze de correcties niet accepteert.

In geval van betaling via Klarna behouden wij ons het recht voor bestelde producten te verkopen tijdens de verwerkingstijd van de kredietaanvraag van de klant.

Shop nu - Betaal later via Klarna

We zijn heel blij met onze partner Klarna, want nu kunnen we jou bij het afrekenen nieuwe betaalopties aanbieden. Veilig en eenvoudig ontvang je de spullen die je graag wilt, wannéér je maar wilt.

Zo gaat 't in z'n werk:

  • Stap 1 - Leg je spullen in de winkelwagen en kies "Klarna" bij het afrekenen
  • Stap 2 - Vul een paar persoonlijke gegevens in en je weet meteen of het door kan gaan.
  • Stap 3 - Van Klarna krijg je een bevestiging en reminders zodra je een termijn moet betalen. Deze ontvang je per e-mail of nog beter - als je deze download - via de Klarna App.
  • Stap 4 - Met één klik rond je al je toekomstige Klarna-aankopen af.

Betaal via Klarna

Betaal later

Probeer je aankopen thuis uit en beslis dan wat je wilt houden. Betaal het volledige bedrag binnen 30 dagen na verzending. Vooruitbetalen? Rente? Kosten? Niet aan de orde als je gewoon op tijd betaalt!

Betaal nu

Als het de eerste keer is dat je met 'Betaal Nu' bestelt, vul je je IBAN in. Is het de tweede keer, dan is je aankoop binnen een paar seconden afgerond: geen pasjes of readers nodig.

Automatische Incasso

Direct betalen vanaf uw bankrekening is een snelle, veilige en gemakkelijke manier om te betalen. Je kunt het ook gebruiken voor terugkerende betalingen en abonnementen.

Bankoverschrijving

Betaal met uw bankrekening. Het geld wordt rechtstreeks van uw account gehaald zonder dat je je bij ons hoeft te registreren.

ideal logo

Betaal online of in de App

Bekijk je recente aankopen en betaal via de Klarna App of online.

Veilig en betrouwbaar

Met Klarna zit je altijd goed: dat is keurig geregeld in Klarna's kopersbeschermingsbeleid. Je gegevens worden strikt beveiligd: aankopen door onbevoegden worden voorkomen.

Veelgestelde vragen

Op de pagina Veelgestelde Vragen ( https://www.klarna.com/nl/klantenservice/) ontdek je meer over hoe je Klarna kunt inzetten.

Over Klarna

Bij Klarna ligt voortdurend de focus op het creëren van de beste winkelervaring die je maar kunt krijgen. Wij gaan ervan uit dat betalen méér is dan zomaar geld overmaken. Onze smooth betaalmogelijkheden maken zaken overzichtelijker en prettiger. En je krijgt ook meer tijd voor de dingen die je leuk vindt.

  • 80 miljoen shoppers maken al volop gebruik van Klarna
  • Wereldwijd werken we samen met bijna 200.000 winkeliers
  • We hebben al bijna 15 jaar ervaring met online betalingen

Gegevensverwerking bij Klarna

Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Klarna verwerkt persoonsgegevens in de eerste plaats voor het uitvoeren van identificatie, klantanalyse, kredietcontrole, marketing en bedrijfsontwikkeling. Persoonsnummers wordt gebruikt als klantnummer voor klantbeheer. Lees het privacybeleid van Klarnavoor een uitgebreide beschrijving van de verwerking van persoonsgegevens door Klarna.

Als je gebruikmaakt van Klarna Factuur stem je ermee in dat Klarna je persoonsgegevens gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid van Klarna, met inbegrip van de overdracht naar geselecteerde partners of naar een land buiten de EU/EER.

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact op met Klarna via020 808 2852, Ma-Vo tussen 09:00 – 18:00, Za 09:00 – 13:00.