Wij helpen
je thuis
te werken

Person working from home

Alles wat je nodig hebt voor jouw thuiskantoor

Wat is er nodig om ervoor te zorgen dat jouw thuiskantoor werkt? We hebben verschillende thuiskantoorpakketten gemaakt om je snel op weg te helpen. Je vindt er ook tips over andere producten die nuttig kunnen zijn om te hebben.

Laat me de producten zien
Person working at a desk

Vind de juiste ergonomische producten

Om effectief te zijn, heb je het juiste werkgereedschap nodig. Vermijd nek- en rugletsel door ergonomisch correcte hulpmiddelen te gebruiken om je tijdens jouw werkdag te ondersteunen.

Laat me de producten zien
Icon of letter

We houden je op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor jouw thuiskantoor.

Meld je aan

Om over na te denken bij het thuiswerken

Gidsen

Wat u nodig heeft om mobiel te kunnen werken

Veel mensen zeggen dat de vaste werkplek geen toekomst meer heeft. In plaats daarvan werken we thuis, in het café of op een flexplek op kantoor. Deze ontwikkeling heeft geleid tot een grotere interesse voor producten waarmee we overal efficiënt kunnen werken.

23 april 2020
Gidsen

Duurzame schermtijd – voor mens en milieu

Duurzaam schermgebruik behelst de volledige levensduur van het beeldscherm, maar gaat ook over de gebruiker van het scherm die zich goed moet voelen tijdens het gebruik. Hier volgen enkele belangrijke punten die gunstig zijn voor zowel medewerkers als milieu.

23 april 2020
Gidsen

Waar je aan kunt denken als je thuis werkt

Structureer je dag, toon je beschikbaarheid en denk aan het sociale aspect. Onze IT-consultant Fredrik Hansson deelt waar je aan kunt denken wanneer je telewerkt.

16 maart 2020