Computers

We hebben een breed en betaalbaar assortiment laptops en desktopcomputers om ervoor te zorgen dat je dingen gedaan krijgt. Of om gewoon even te pauzeren tijdens het leren en de batterij op te laden. Wij hebben precies alle noodzakelijke accessoires die je dagelijks leven makkelijker maken - tassen, kabels en adapters, muizen en toetsenborden.

Opslag

Accessoires

Heb je een nieuwe rugzak nodig? Een powerbank? Een extra toetsenbord om eventueel aan te sluiten? Kijk eens rond in ons assortiment accessoires. Om het gemakkelijker te maken, hebben we gewerkt met accessoirehandleidingen om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken om te vinden wat je zoekt.

Koptelefoons

We hebben een overvloed aan modellen voor alle verschillende doeleinden die je je maar kunt bedenken. Van headsets voor mobiele telefoons en computers tot goed dempende koptelefoons voor het geval je alle geluiden wilt uitzetten als je je goed moet kunnen concentreren. Lees meer onder de categorie "koptelefoons" om te begrijpen welk type je moet hebben. In-ear, on-ear eller over-ear. True wireless of niet.

E-readers

Een e-reader is zowel kleiner als lichter dan gemiddelde studentenliteratuur en past gemakkelijk in je tas of in een grotere zak. Tegelijkertijd kun je er duizenden boeken op kwijt en is hij vriendelijk voor de ogen. Voeg daar een papierachtig scherm aan toe, een batterijduur van een maand en hij kan zelfs in fel zonlicht worden gebruikt. Veel tablets zijn ook compatibel met bibliotheekdiensten, wat betekent dat je gratis digitale boeken kunt downloaden.