Over Dustin

IT is iets dat gewoon moet werken. Dit is waar Dustin in beeld komt.

We kunnen trots zijn op een zeer ruim assortiment aan IT-producten, altijd bijgewerkt met de nieuwste producten. We hebben alles wat u nodig heeft en alles waarvan u niet wist dat u het nodig had.

Welkom bij Dustin.

Meer over Dustin

We zijn een toonaangevende IT-partner die online aanwezig is in Scandinavië en Nederland. We bieden ook IT-producten met bijbehorende services en oplossingen in de B2B-markt, dat wil zeggen voor als u een functioneel en zorgeloos dagelijks leven wilt hebben voor uzelf en de gebruikers in uw bedrijf, organisatie of publieke sector. Onze kennis, gecombineerd met meer dan 30 jaar ervaring als een van de toonaangevende wederverkopers van IT-producten in Noord-Europa, stelt ons in staat om de juiste totaaloplossing voor uw bedrijf te vinden.

Feiten

Er werken meer dan 1.500 mensen bij Dustin. Onze omzet in 2017/2018 bedroeg SEK 10,3 miljard . Iets meer dan 90% van Dustins inkomsten kwam uit de zakelijke markt. Dustin Group is sinds 2015 beursgenoteerd op de Nasdaq Stockholm en heeft zijn hoofdkantoor in Nacka, Stockholm, Zweden.

Lees hier meer over Dustin Group.

Als u groeit, dan groeit Dustin mee. Laten we samen groeien.

Ga met ons mee op onze reis door bij ons te werken.

Bij Dustin houden we van en vertrouwen we op techniek. Maar we weten dat techniek niet op zichzelf kan staan. Er zijn altijd deskundige mensen voor nodig die begrijpen wat de klant nodig heeft en die bruikbare technische oplossingen aan kunnen dragen. Daarom zijn onze mensen ons belangrijkste kapitaal en voor ons is het belangrijk dat u mede de toekomst van Dustin bepaalt.

Eén van onze meest fundamentele waarden is dat we altijd als een team samenwerken. Om succes te behalen, maar ook om plezier te hebben op het werk.

Bekijk al onze vacatures op onze carrièresite.