Eenvoudig en gemakkelijk bestanden verplaatsen

Een van de snelste en veiligste manieren om een ​​back-up van jouw documenten te maken of bestanden tussen verschillende computers te verplaatsen, is nog steeds via een USB-stick. Met de USB-sticks van Tranzip zet je eenvoudig jouw bestanden en foto's etc. van het ene apparaat naar het andere.

Flexibele USB-stick met zowel USB-A- als USB-C-aansluiting

Er hoeven geen stuurprogramma's te worden geïnstalleerd, gewoon aansluiten en starten. Ondersteunt de nieuwe snelle USB 3.0-standaard met hoge overdrachtssnelheid. Opvouwbaar met een beschermende stalen beugel over de connector, waardoor hij zowel sterk als duurzaam is en nog makkelijker in je zak past.

Tranzip Flip

Het geheugen is ontworpen om zo eenvoudig mogelijk te zijn, maar beschermend voor dagelijks gebruik als een betaalbaar alternatief. Perfect voor gebruik in zowel desktop- als laptopcomputers met een eenvoudige opvouwbare beschermplaat om de poort te beschermen wanneer het geheugen niet in gebruik is.

Tranzip

In het assortiment van Tranzip vind je USB-opslag met een geheugencapaciteit van 32 - 256 GB, perfect om mee te nemen in je laptoptas of op zakenreis. Functies zoals direct slepen en neerzetten op het apparaat en een duurzaam ontwerp in geborsteld staal of donker plastic geven je een betere gebruikerservaring. En ze zijn ook nog eens zo betaalbaar dat je jezelf op meerdere kunt trakteren.

Eenvoudig en gemakkelijk bestanden verplaatsen

Met de functie slepen en neerzetten kan je de USB-stick eenvoudig in de USB-poort van de computer steken en jouw bestanden naar het bureaublad of een willekeurige map slepen. Je hoeft geen software te installeren of te downloaden en kunt direct beginnen met het delen van uw documenten. Alle modellen zijn compatibel met zowel USB 2.0- als USB 3.0-aansluitingen.