Heeft u de komende maanden ook zoveel uitnodigingen voor allerlei feestjes, en weet u niet wat u cadeau moet geven? Geen zorgen – hier vindt u een overzichtje van onze favorieten.

AirPods voor de iPhone-liefhebber

AirPods zijn een must voor iedereen die een iPhone heeft. Ze bieden een ongeëvenaarde draadloze audio-ervaring en ultieme bewegingsvrijheid. Zodra u ze uit de draadloze oplader haalt, zijn ze klaar voor gebruik. En als u ze in doet, maken ze automatisch verbinding en zorgen ze voor een fantastisch en rijk geluid. Het lijkt wel magie.

Naar het product

Gebogen schermen zijn hypermodern

Er zijn nu verschillende gebogen schermen voor gamers, maar voor de meesten zijn ze te duur. We hebben er nu twee geselecteerd die echt waar voor uw geld bieden.

Naar de producten

Koptelefoons

Een goede koptelefoon is onmisbaar of u nou muziek en podcasts streamt, of wilt gamen met vrienden. Tegenwoordig zijn er hoofdtelefoons in allerlei soorten en maten, en met allerlei functies. We hebben er twee geselecteerd u nooit in de steek laten.

Naar de producten

Een geweldige smartwatch

Wat is er niet slim aan een smartwatch? Wij weten het niet. Wij zijn vooral gek op de Apple Watch Series 5 die alleen werkt als u een iPhone heeft.

Naar het product

Een telefoon voor fotoliefhebbers

De iPhone 11 Pro is de ultieme telefoon voor iedereen die een telefoon wil gebruiken om foto's te nemen en te filmen. Misschien wel het perfecte cadeau idee voor een nieuwe blogger of influencer?

Naar het product

Filmen vanuit het perspectief van een vogel

Als u van bovenaf wilt filmen, is een drone onmisbaar. Deze is zo klein dat hij precies in uw hand past. Het formaat doet er niet altijd toe.

Naar het product

Klaar? Actie!

Het schaatsseizoen duurt niet lang, maar een actiecamera is altijd een goed cadeau voor mensen die van sport houden. Zomerse sportactiviteiten mogen natuurlijk ook worden vastgelegd.

Naar het product

Voor de boekenwurm

Deze e-reader maakt gebruik van geavanceerde technologie die meer mogelijkheden biedt voor mensen die graag lezen. De PocketBook Touch HD 3 heeft de allernieuwste leesfuncties waarmee u uw e-books ten volle kunt benutten.

Till produktet