Prokord logo

Bedien alles in huis met je telefoon

Slimme en interactieve huizen zijn populairder dan ooit. Ze bieden je een gevoel van veiligheid en zijn bovendien zeer energie-efficiënt. Zorg ervoor dat de lichten thuis branden als de kinderen thuis komen, zet het koffiezetapparaat uit waarvan je dacht dat je het vergeten was uit te schakelen, zie wie er aan de deur belt en vraag diegene om het thuisbezorgde eten bij de deur neer te zetten door direct via de deurbel te praten.

Hier vind je inbraak-, verlichtings- en afstandsbedieningsproducten die je kunt koppelen via een app op je telefoon.

Adapters

Sluit het koffiezetapparaat aan op een Smart Home-adapter en je hoeft je nooit zorgen te maken dat je hem vergeet uit te schakelen. Je kunt ook automatische schema's maken om dingen op geselecteerde tijden en dagen van de week aan of uit te zetten, zoals lampen, koffiezetapparaten of andere items. Of waarom geen afteltimer voor het strijkijzer?

Lampen

Regel alle verlichting in huis met je telefoon. Zet het licht aan voordat je thuiskomt van je werk, creëer een fijne sfeer voor de film, verhoog de helderheid van de kinderkamer of schakel alle lichten uit met één druk op de knop. Door de verlichting met de telefoon te regelen, zorg je voor meer veiligheid en je bespaart energie.

Veilgiheid en bewaking

Het kan een veilig gevoel geven als je kunt zien of er iemand voor de deur of bij je garage staat. Met een slimme bewakingscamera of een app-gestuurde deurbel krijg je een goed overzicht van wat er buiten gebeurt. De videodeurbel heeft een ingebouwde camera, microfoon en luidsprekers, dus als er wordt aangebeld, krijg je een bericht op je mobiel en kun je de bezoeker via een app zien en met hem praten, zelfs als je niet thuis bent. Plaats sensoren op deuren en ramen zodat je een melding krijgt als iemand je deur opent of sluit.

App

Met de Tuya Smart-app kun je alle functies van al je Prokord Smart Home-producten besturen. Je kunt bijvoorbeeld je lamp aan doen, doven en dimmen of verschillende automatische scenario's programmeren, zoals de lamp in de hal automatisch inschakelen als je thuiskomt. Je kunt elke lamp afzonderlijk bedienen of meerdere lampen groeperen en ze tegelijkertijd bedienen.

LET OP! Prokord Smart Home-producten zijn ook compatibel met Google Assistant en Amazon Alexa