Eigen merken

Dustin heeft op het gebied van IT-producten en -diensten een zeer uitgebreid aanbod. We hebben sinds 2016 een aantal eigen merken; Voxicon, Cirafon, Prokord, Gilfrod, Tranzip en Acutek, die allemaal voldoen aan onze belofte om goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs te bieden.

Onze favorieten

We hebben nu een aantal geweldige aanbiedingen voor het begin van het schooljaar en de studie. We willen het komende semester aftrappen met een aantal seizoensgebonden producten.

Onderweg

Als je naar school gaat, moet je vaak veel reizen, dus is het slim om je spullen te beschermen en onderweg te zorgen voor wat ontspanning of productiviteit. Met een nieuwe koptelefoon kun je luisteren naar het boek dat je wilt lezen of je favoriete serie bekijken.

Tassen

Sleeves

Rugzakken

Koptelefoons

Als je thuis moet leren

School houdt je niet alleen bezig onder schooltijd, dus zorg dat je je goed voorbereidt. Met de juiste spullen thuis kun je je beter focussen en langer zitten of zelfs staan tijdens als je aan het leren bent. We hebben camera's voor online vergaderingen en laptopstandaards voor een betere ergonomie.

Bureaus

Stoelen

Muizen

Toetsenborden

Webcams

Headsets

Laptopsteunen