De krachtigste GoPro ooit

Extreme snelheid en ultiem gebruiksgemak komen samen in de krachtigste GoPro ooit, de HERO10 Black. De revolutionaire nieuwe GP2-chip maakt 5,3 K-video’s met een dubbele framerate1, en 23 MP-foto's, en biedt verbeterde prestaties bij weinig licht en verbluffende HyperSmooth 4.0-videostabilisatie in alle modi. Om alles simpel te houden, is de HERO10 verbonden met de cloud. Zodra je hem oplaadt, wordt je beeldmateriaal automatisch geüpload naar de cloud.2

Ter ere van deze zeer bijzondere camera en zijn revolutionaire nieuwe GP2-engine, heeft de HERO10 Black een speciaal cyaanblauw GoPro-logo aan de voorzijde en een bijpassend HERO10 Black-logo aan de zijkant. Hierdoor is hij eenvoudig te onderscheiden van de HERO9 Black, die dezelfde vormgeving heeft. De Hero10 Black is volledig compatibel met alle HERO9 Black-modi en -accessoires.

Galaxy Z flip3

Hoge resolutie en framerate

Stap over op de GoPro met het scherpste beeld ooit. De HERO10 is geüpgraded naar ongelooflijke 23 MP-foto’s en een videoresolutie van 5,3 K bij 60 fps. Hij biedt een dubbele framerate voor verbazingwekkend vloeiende bewegingen. Bovendien beschik je over 8x slow motion bij 2,7 K en kun je video’s pauzeren en 15,8 MP-foto’s maken van 5,3 K-video’s die er geweldig uitzien.

Galaxy Z flip3

HyperSmooth 4.0

HyperSmooth is nog nooit zo vloeiend geweest en het is altijd eenvoudig om de beste stabilisatie in te stellen. Bovendien biedt hij nog betere prestaties bij weinig licht en horizontaalstelling met een hogere kantellimiet, zodat je beeldmateriaal er kaarsrecht uitziet wanneer je dat wilt.

Galaxy Z flip3

Webcam en livestreamen

Gebruik je GoPro als de coolste webcam van dit moment. Met deze veelzijdige functie kun je livestreamen, waarbij je opnamen ongelooflijk stabiel blijven terwijl je vlogt over je volgende activiteit met vloeiende HyperSmooth-stabilisatie en scherpe resolutie.

1 In vergelijking met de HERO9 Black met GP1
2 Binnen je wifithuisnetwerk. GoPro-abonnement vereist.

De daadwerkelijke productkenmerken kunnen afwijken en alle functies en kenmerken van het product kunnen zonder voorafgaande kennisgeving en verplichting worden gewijzigd. GoPro, HERO en hun respectievelijke logo’s zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van GoPro, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen. Het Bluetooth-merk en de Bluetooth-logo’s zijn geregistreerde handelsmerken van Bluetooth SIG, Inc., en voor het gebruik van dergelijke handelsmerken is een licentie verkregen. Alle andere handelsmerken zijn het eigendom van hun respectieve eigenaren. © 2021 GoPro, Inc. Alle rechten voorbehouden.