Altijd stroom als je het nodig hebt

Je hoeft je geen zorgen meer te maken dat je zonder stroom zit op de camping, onderweg of als je buiten de deur werkt. De nieuwe Yeti-200x-lithium is een draagbaar power station met de nieuwste snellaadtechnologie. Dankzij een hogesnelheidspoort kun je laptops met USB-C, tablets, camera's en telefoons in een mum van tijd opladen – zelfs meerdere keren achter elkaar. Wat vind je er bijvoorbeeld van dat je je smartphone 20 keer kunt opladen en je laptop vier keer? Nog een groot voordeel is dat je je Yeti kunt opladen met draagbare zonnepanelen als je geen stopcontact in de buurt hebt.

Naar product

Premium koptelefoon met lange batterijduur

Ben je iemand die vindt dat je geluid en geluid hebt? Probeer dan vooral eens de nieuwste draadloze over-ear koptelefoon van Sony. Een absolute topper met geavanceerde ruisonderdrukking, ingebouwde microfoon en premium geluid. Deze koptelefoon heeft diverse slimme functies die ervoor zorgen dat hij het altijd perfect doet, waar je ook bent. Hij is geoptimaliseerd voor Alexa en Google Assistant, en je kunt hem aan twee Bluetooth-apparaten tegelijk koppelen. En dankzij de batterijduur van 38 uur, kun je de hele dag lekker luisteren.

Naar product

Bekijk je favoriete series in 4K HDR-kwaliteit

Dankzij Apple TV 4K kun je video's en series bekijken in geweldige 4K-resolutie met HDR en Dolby Atmos surround sound. De realiteit komt steeds dichterbij met meer kleur en details, en een geluid waardoor een vulkaanuitbarsting klinkt alsof je op IJsland bent. Met de bijbehorende Apple TV-app hebt je toegang tot al je favoriete films en series. Pauzeer en kijk verder vanaf het moment dat je gestopt bent, welk apparaat je ook gebruikt. Wil je nog iets weten? Vraag het aan Siri.

Naar product

Een multisporthorloge met extra's

Nu kun je eindelijk alles meenemen als je gaat hardlopen, van kaarten tot je favoriete muziek. De Garmin fenix 6X Pro is een luxe multisporthorloge met ingebouwde GPS. Het horloge is geüpgraded, zodat hij geschikt is voor iedereen die van avontuur houdt. Je kunt belangrijke gezondheidsdata monitoren, zoals je hartslag, calorieverbruik, hartfrequentie en je saturatie. Voor wintersporters zijn er al skikaarten geïnstalleerd van meer dan 2.000 skioorden wereldwijd, of 41.000 golfbanen als dat meer je ding is. De batterij gaat tot wel 80 dagen mee in stand-by en je kunt het verbruik eenvoudig in de gaten houden. Een ander nieuwtje is dat je kunt betalen met Garmin Pay en afspeellijsten uit Spotify kunt downloaden.

Naar product

Geweldig geluid met een batterij die 8 uur meegaat

Speel je favoriete muziek af in je thuiskantoor of tijdens een barbecue met de draagbare Harman Kardon Onyx Studio 5-speaker. Dankzij de handgreep kun je hem overal mee naartoe nemen en door de lange batterijduur hoef je je geen zorgen te maken dat hij zomaar uitvalt. Je kunt de luidspreker via Bluetooth koppelen aan twee apparaten, waardoor je meteen stereogeluid hebt als je er twee koopt. .

Naar product