Epson EcoTank – printer zonder cartridges

Ben je het ook zat om geld uit te geven aan dure cartridges waar relatief weinig inkt in zit? En wil je gewoon printen tegen de laagst mogelijke kosten? Dan is EcoTank van Epson echt iets voor jou.

EcoTank-printers zijn uitgerust met grote inkttanks, wat het gebruik van de inktcartridges overbodig maakt. Je vult eenmaal de inkttanks met de meegeleverde inkt en print tot 14.000 pagina’s (afhankelijk van het model) zonder het tussentijds bijvullen of vervangen van cartridges. Hiermee bespaar je niet alleen 90% op je inktkosten, het bespaart je ook een hoop frustraties over lege cartridges.

Wanneer als de inkt na het printen van duizenden pagina’s dan toch een keer op raakt, kun je deze eenvoudig bijvullen met de voordelige navulflesjes van Epson en kan je weer duizenden pagina’s vooruit. Dit alles is ook nog eens veel milieuvriendelijker.

Er is een EcoTank-printer voor elk type gebruiker, voor thuis, voor (thuis)kantooromgevingen en ook zijn er modellen die geschikt zijn voor het printen van foto’s.