Comfort in beweging

Ervaar je pijn of ongemak bij het gebruik van een computer? Het kan zijn dat je muis de oorzaak is. Overbelasting treedt op wanneer je je arm uitrekt en verdraait, zodat je hand plat over de muis ligt. Met Unimouse kun je je werkhouding wijzigen zodat je verschillende spieren en pezen gebruikt. Door overdag je houding te veranderen, kun je comfortabeler werken.

Weg met de pijn

Unimouse helpt pijn en ongemak te verminderen. Geef je duim een ​​pauze en pas de muishoek zo vaak aan als je wilt, zodat je een natuurlijkere werkhouding kunt bereiken. Door je hand meer rechtop te houden, gebruik je de grotere spieren in je bovenarm om pijn te voorkomen door in jouw pols en onderarm te knijpen. Probeer verschillende handposities die natuurlijk en ontspannend aanvoelen, zodat je comfortabeler kunt werken zonder jouw onderarm te draaien.

Voorkom overbelasting

Unimouse is veel meer dan alleen een verticale muis. Het is aangepast zodat u de werkpositie kunt veranderen, net zoals je jouw bureaustoel of bureau verstelt. Unimouse moet aan jou aangepast zijn - niet Integendeel. De verstelbare duimsteun zorgt ervoor dat je pijn vermijdt als je de muis vasthoudt. de makkelijke De gestructureerde handgreep geeft je volledige controle over de muis en maakt het klikken met de muis gemakkelijker. Vermijd inspanning, verander van houding en krijg een ontspannen grip in elke positie bij voorkeur, ongeacht de grootte of vorm van jouw hand.

Effectiever werken

Unimouse kan de productiviteit verhogen dankzij een geavanceerde optische sensor en variabele cursorsnelheid die precisie garandeert die overeenkomt met je werksnelheid. Maximaliseer tijd en moeite met zes programmeerbare knoppen die zijn afgestemd op je favoriete apps, een knop voor dubbelklikken die zorgt voor minder klikken gedurende de dag en een stroombesparende batterij die een batterijlevensduur van enkele maanden biedt. Of je nu de voorkeur geeft aan draadloos of met kabel, pc of Mac, Unimouse is de beste keuze.