Koptelefoons voor online meetings, films of muziek

Wil je een nieuwe koptelefoon kopen?

Ontdek ons uitgebreide assortiment koptelefoons voor dagelijks gebruik en je vrije tijd.

In-Ear

Wij hebben in-ears die perfect zijn voor mensen die films willen kijken of naar podcasts luisteren als ze onderweg zijn. In-ears zijn dus heel handig als je veel reist of weinig ruimte hebt als je naar je werk of naar school gaat. Kies een variant met rubberen kussentjes of ruisonderdrukking als je je tijdens het luisteren wilt afsluiten voor je omgeving.

Aanbevolen producten van onze specialisten

Naar de producten

On-Ear

Onze assortiment on-ears is ideaal voor als je bijvoorbeeld thuis werkt of aan het schoonmaken bent. Ze zijn zeer geschikt voor mensen die het vervelend vinden om een koptelefoon in hun oor te hebben of die een over-ear koptelefoon te warm of te groot vinden. Kies er een met een kabel, zodat je altijd direct kunt luisteren, of kies een draadloze variant voor meer bewegingsvrijheid.

Aanbevolen producten van onze specialisten

Naar de producten

Over-Ear

Onze over-ears zijn perfect voor als je op zoek bent naar optimaal comfort en je lang wil kunnen luisteren zonder dat je je koptelefoon hoeft af te zetten om je muziek of serie te pauzeren. Als u een over-ear koopt, kies er dan een die groot, zacht en goed geventileerd is. Zo kun je langer luisteren. Over-ears met ruisonderdrukking zijn perfect voor lange vluchten of treinreizen.

Aanbevolen producten van onze specialisten

Naar de producten

Headset voor gaming en online meetings

Headsets zijn perfect voor mensen die bijvoorbeeld online onderwijs volgen. Ze zijn daarnaast ook ideaal voor gamers. Headsets zijn namelijk koptelefoons met een microfoon. Veel fabrikanten maken overigens headsets die specifiek zijn ontwikkeld voor gaming of online vergaderingen. Koop een headset met een kabel of met een lange batterijduur, zodat je niet hoeft op te laden als je midden in je game zit of als je presentatie bijna begint.

Aanbevolen producten van onze specialisten

Naar de producten