Black Week &

Black Friday 2023

Een week vol scherpe deals op geweldige IT-producten.

fall sale products

Mis onze geweldige superdeals tijdens Black Week 2023 niet.

Schrijf je vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en ontvang een week lang de beste IT-aanbiedingen!

Wil jij als eerste profiteren van de beste aanbiedingen?

Black Friday bij Dustin betekent een week lang geweldige aanbiedingen voor bedrijven en particulieren. Mis deze kans niet en koop de producten die je nodig hebt, voor prijzen waarop je hebt gewacht.

Onze actieperiode begint waarschijnlijk om 12.00 uur op 20 november en duurt tot 23.59 uur op 26 november.
Wil jij als eerste profiteren van de beste Black Friday aanbiedingen? Meld je hier dan aan en wij sturen je een speciale nieuwsbrief met een link naar de sale.

Black Week

17/11-27/11

Black Week 2023 begint officieel op 17 november om 10.00 uur en loopt tot 27 november 23.59 uur. 24 november is het Black Friday.
Laat het prijzenfeest van 2023 beginnen!

Waarom koop je bij Dustin tijdens Black Week?

Om de leveringen tijdens de drukte van Black Week te kunnen garanderen, hebben we een zorgvuldig productie- en transportplan ontwikkeld, met onder meer extra logistieke bezetting gedurende de week.

Zoals altijd hebben wij een uitgebreid assortiment aan randapparatuur, zodat je alle accessoires – zoals snoeren, kabels, telefoonhoesjes en dergelijke – die je voor je product nodig hebt meteen kunt kopen. Hier bieden wij onze zakelijke klanten ook aantrekkelijke pakketkortingen.

Wat is Black Friday?

Black Friday heeft te maken met de Amerikaanse feestdag Thanksgiving, die elk jaar op de vierde donderdag van november plaatsvindt. Gezinnen komen dan vanuit het hele land bij elkaar en verzamelen zich rond de eettafel, waar kalkoen een hoofdrol speelt. De dag erna wordt Black Friday genoemd.

Omdat veel mensen dan vrij zijn, beginnen de kerstinkopen traditioneel gezien al op vrijdag. Detailhandelaren hebben dan een heleboel geweldige Black Friday-aanbiedingen en met de opkomst van het online winkelen heeft deze uitverkoop zich ook op internet verspreid.

Waarom heet het Black Friday?

De naam 'zwarte vrijdag' doet misschien denken aan een zwarte pagina uit de geschiedenis, maar dat is niet zo. Sommige mensen zeggen dat de politie in Philadelphia deze term gebruikte omdat er op die dag zoveel verkeer en mensen in de stad waren. Anderen beweren dat het de dag was dat de cijfers voor detailhandelaren zwart (dus winst) werden.

Wie er ook gelijk heeft, het fenomeen wordt intussen Black Friday genoemd. En na 2010 heeft het zich ook naar andere landen verspreid. Je hoeft dus geen Thanksgiving te vieren om toch je slag te kunnen slaan!

6 tips
6 tips
  1. Zorg dat je op tijd bent. Er bestaat een kans dat populaire producten snel uitverkocht zijn.
  2. Meld je aan voor onze Black Week 2023 nieuwsbrief, zodat je onze superdeals of je favoriete artikelen niet misloopt.
  3. Maak een account aan bij Dustin als je dat nog niet hebt. Dan hoef je dat niet meer te doen als Black Week eenmaal begonnen is. Vergeet niet een afleveradres te vermelden zodat wij alle beschikbare leveringsopties kunnen laten zien.
  4. En denk eraan: als je een artikel in je winkelwagen plaatst, heb je hebt nog niet gereserveerd. Je moet het artikel betalen, zodat je zeker weet dat je het hebt gekocht.
  5. Kijk altijd naar het totaalbedrag. Als je vanuit de VS of andere landen koopt, komen er vaak douane- en vrachtkosten bij en daardoor kan een koopje alsnog een duur verhaal worden.
  6. Kijk uit voor nepacties en klik niet op links in verdachte e-mailberichten. Koop alleen bij betrouwbare leveranciers.
Zo bereiden wij ons voor op Black Week

Veel afdelingen van onze organisatie zijn al heel lang bezig met de voorbereidingen van Black Week.

Onze specialisten zijn al een hele tijd bezig om de beste Black Friday aanbiedingen van de bekendste merken te verzamelen – ook voor onze zakelijke klanten.

Onze aanbiedingen zijn afgestemd op specifieke klantengroepen. Wat voor elektronica je ook zoekt of gebruikt, tijdens onze Black Week vind je altijd geweldige koopjes!

Logistiek is, zoals altijd, een belangrijk aandachtspunt voor ons. Wij leggen enorme voorraden aan en zorgen ervoor dat onze leveringen werken.

We bereiden onze IT-systemen voor om te voorkomen dat ze overbelast raken tijdens de drukte die Black Week met zich meebrengt.