Gidsen

4 slimme gadgets om op afstand te werken

Met een laptop aan de keukentafel zitten en de vraag krijgen "Hoor je me?" is niet iets heel vreemds voor iemand die thuiswerkt. Hierbij een lijst met dingen die helpen om te ontsnappen aan dit scenario en sneller, ergonomischer en beter thuis te werken.

1. Precisie overal

Logitech MX Anywhere 2S is een muis waarmee u overal effectief kunt werken. De muis functioneert met precisie op alle soorten ondergrond - van glazen tafels, vliegtuigstoelen tot uw spijkerbroek. Voor nog betere prestaties, kiest u voor zijn grote zus Logitech MX Master 2S die nog meer precisie voor echt verfijnde toepassingen biedt. Beide muizen sluit u eenvoudig aan op uw pc of Mac en na volledig te zijn opgeladen gaat de batterij ongeveer twee maanden mee.

Logitech MX Master 2S

2. Betere ergonomie aan de keukentafel

Eén van de meest erge dingen die kunnen gebeuren met thuiswerken voor een lange periode is dat het al snel schadelijk kan zijn voor uw nek als u naar uw laptopscherm kijkt. Een goede tip als u geen ruimte hebt of thuis wilt investeren in een externe monitor is een laptopstandaard die het scherm op een betere werkhoogte brengt.

Dit vereist natuurlijk ook dat u een extern toetsenbord en muis hebt. Een klassieke standaard van Prokord. Een goed gebouwd aluminium frame waarmee de ventilatoren van uw computer vrij kunnen werken voor ongeacht de computer.

Prokord laptop stand

3. Videovergadering waar u wilt

Wanneer de vergadering op afstand plaatsvindt, is het gemakkelijk om langs elkaar heen te praten en mensen verkeerd te begrijpen als je geen reacties ziet en niet ziet of iemand knikt enzovoort. Een goede webcam maakt niet alleen vergaderingen aangenamer, maar zorgt er ook voor dat de vergadering soepeler en sneller verloopt.

Eén van onze favorieten is de Logitech 920, die een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Als u echt de hoogste kwaliteit wilt bereiken, dan is het eenLogitech BRIO 4K die u zoekt.

Logitech 920

Logitech BRIO 4K

4. Geen enkel snoer

Of u nu werkt in een café met muziek of een Skypegesprek voert vanuit een provisorisch kantoor tijdens uw reis, een betrouwbare draadloze koptelefoon is een must. H800 van Logitech biedt professioneel geluid voor alle toepassingen, een batterijlevensduur van zes uur en slimme bedieningsfuncties direct op de koptelefoon.

H800

Laatst bijgewerkt: 1 juli 2022

Tags