Artikelen

Hoe creëer je boeiende content

Om boeiende content te creëren heb je creativiteit, structuur en middelen nodig. In onze handleiding kijken we naar de basisprincipes voor het maken van content en video's.

E-readergids

Wat is er mis met gedrukte boeken? Waarom niet lezen op de tablet of de telefoon? Er zijn veel goede redenen om te investeren in een e-reader.

Handleiding voor koptelefoons

Met de juiste koptelefoon kun je genieten van muziek en films, gemakkelijker focussen en nog lekkerder sporten. Maar het is niet altijd makkelijk om uit alle merken en modellen de juiste te kiezen. Wij helpen je bij het vinden van de juiste koptelefoon.

Welke spelcomputer moet je kopen?

Wat je ook wilt spelen, je hebt een computer nodig met meer prestaties in de vorm van een snellere processor en betere grafische kaarten om aan de vereisten van de games voor je computer te voldoen.

Start een podcast – dit is hoe je dat precies doet

Wil je beginnen met podcasts? Wij hebben alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan.

4 slimme gadgets om op afstand te werken

Hierbij een lijst met dingen die helpen om te ontsnappen aan dit scenario en sneller, ergonomischer en beter thuis te werken.

Duurzame schermtijd – voor mens en milieu

Duurzaam schermgebruik behelst de volledige levensduur van het beeldscherm, maar gaat ook over de gebruiker van het scherm die zich goed moet voelen tijdens het gebruik. Hier volgen enkele belangrijke punten die gunstig zijn voor zowel medewerkers als milieu.